Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και επιθετικό προσανατολισμό, η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται το βράδυ στη μάχη με αντίπαλο την Ιαπωνία σε ένα παιχνίδι “do or die”.

ethnikh elladosΤο πιο καθοριστικό παιχνίδι στο μουντιάλ δίνει απόψε στη μία μετά τα μεσάνυχτα η Εθνική μας με αντίπαλο την Ιαπωνία. Στη σκιά του επεισοδίου Μανιάτη-Τζαβέλα που επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο των διεθνών, η “γαλανόλευκη” ψάχνει τρόπους που θα της επιτρέψουν να παρουσιάσει στο γήπεδο την παλιά καλή εικόνα της ομάδας που δεν φοβάται κανένα αντίπαλο και να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ιάπωνες.

Όπως και στο παιχνίδι με την Κολομβία, η Ελλάδα δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Όλα ανεξαιρέτως τα στοιχηματικά γραφεία του κόσμου, μηδέ εξαιρουμένου και του ΟΠΑΠ, συμφωνούν πως ο πρώτος λόγος ανήκει στους Ιάπωνες. Ωστόσο, όλοι απόψε περιμένουμε το «ξύπνημα» της Εθνικής ομάδας και μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα στο μουντιάλ. Αναμφισβήτητα δυνατότητες υπάρχουν, αλλά μαζί με τα ατομικά προσόντα των ποδοσφαιριστών, πρέπει να βγουν στο χορτάρι η ψυχή, η θέληση και η αυταπάρνηση των Ελλήνων διεθνών. Θα τα δούμε αυτά απόψε;

Ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν θέλει να φύγει με μια αποτυχία απ’ τον πάγκο της Εθνικής, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο σχηματισμό της 11άδας και απόψε θα δούμε την ομάδα να παίζει με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξιά Τοροσίδη, αριστερά Τζαβέλα, στόπερ τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο, Μανιάτη-Κονέ και πιθανότατα Καραγκούνη στα εσωτερικά χαφ, Σαμαρά-Φετφατζίδη-Μήτρογλου στην επίθεση. Φανερά επιθετικό σχήμα με αρκετό ρίσκο, αφού όλοι ξέρουμε ότι μόνο με νίκη θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ελλαδάρα, κάντο όπως μόνο εσύ ξέρεις! Καλή επιτυχία στην Εθνική μας …

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.