ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕπ’ αυτοφώρω συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος το πρωί της Κυριακής προσπάθησε να κλέψει ένα σπίτι. Όμως έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους, που κάλεσαν την αστυνομία. Ο 62χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά την σύλληψή του προσπαθώντας να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σ’ έναν… παλιό τους γνώριμο καθώς ο 62χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από ένα χρόνο, έχοντας εκτίσει 20ετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ασελγείς πράξεις.

Ειδικότερα ο 62χρονος είχε συλληφθεί τον Μάιο του 1992. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής ο 40χρονος τότε άνδρας εντόπιζε ζευγαράκια σε απόμερες περιοχές, τα πλησίαζε και με απειλές τα εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις. Σε περίπτωση που αυτά αντιστέκονταν, πυροβολούσε.

Τον Μάιο του 1992 στην εο Λάρισας – Αθήνας δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν νεαρό μόνιμο αρχισμηνία, ο οποίος ήταν με τη φίλη του σε αυτοκίνητο.

Στην αστυνομία από το φθινόπωρο του 1988 έως το 1992 είχαν καταγγελθεί επώνυμα 11 περιπτώσεις, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι θύματά του ήταν περισσότερα. Η δράση του έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 1988, όταν πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν άνδρα. Ο δράκος της Λάρισας, όπως τον χαρακτήρισαν ποτέ δεν παραδέχθηκε τις πράξεις αυτές.

Σύμφωνα με το Mega, οι Αρχές σε έρευνα που πραγματοποίησαν σπίτι του και σε μια αποθήκη εντόπισαν και κατάσχεσαν μεγάλο αριθμό χρυσαφικών και κοσμημάτων, χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων χωρών, όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδων, πλήθος φυσιγγίων, πτυσσόμενο στιλέτο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της παράνομης οπλοκατοχής και της αντίστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.