Μπορεί ο καλός σας να ήρθε πάνω σε άσπρο άλογο φορώντας πανοπλία και μυρίζοντας ροδόσταμο, αλλά από τότε που μετακομίσατε στο ίδιο σπίτι αρχίζετε να βλέπετε καλύτερα τη σκουριασμένη πανοπλία, τα τσιμπούρια πάνω στο άλογο και η μυρωδιά του να μην θυμίζει πια και τόσο… ροδόσταμο.

ENOXLHTIKES ANTRIKES SUNHTHEIESΑκόμα και έτσι όμως τον αγαπάτε και καλά κάνετε, γιατί εκεί φαίνεται η πραγματική αγάπη. Όταν δε μυρίζει ο άλλος ροδόσταμο. Και αφού λύσαμε το θέμα «ροδόσταμο» παραμένουν κάποιες ενοχλητικές συνήθειες που σας απογοητεύουν και εκνευρίζουν κάθε φορά που συμβαίνουν, αλλά δεν είναι και λόγοι να χαλάσετε τη σχέση σας.

Διαβάστε παρακάτω 4 ενοχλητικές συνήθειες των αντρών-πέρα από το Μουντιάλ- και πως να τις αντιμετωπίσετε, χωρίς να χυθεί αίμα και να συνεχίσει η ζωή να κυλά ομαλά.

 

Στέλνει μηνύματα, ενώ έχετε βγει ραντεβού

Μια τέτοια συμπεριφορά είναι μεν ενοχλητική, είναι μεν ελαφρώς αγενής, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας βαριέται, γι’ αυτό και αποφασίζει να ασχοληθεί με το κινητό του. Δεν είναι πάντα εύκολο να δραπετεύσουμε από τα επαγγελματικά τηλέφωνα ούτε και να μην απαντήσουμε στο επείγον μήνυμα ενός φίλου. Πριν κάνετε σκηνή, δηλώστε ευγενικά τη δυσαρέσκειά σας, εκδηλώστε την ανάγκη σας και τη σημασία για το καλό της σχέσης σας να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας και να είστε σίγουρες πως θα καταλάβει. Μην περιμένετε να καταλάβει ότι σας ενοχλεί, αν δεν του το πείτε εσείς πρώτα.

 

«Ό,τι θες εσύ, αγάπη μου»

Οι άντρες δεν αναλώνονται σε λεπτομέρειες που ταλαιπωρούν συχνά τις γυναίκες. Όταν ρωτάτε τη γνώμη του για την βραδινή σας έξοδο και η απάντησή του είναι «δεν έχω πρόβλημα» και «όπου θες εσύ», μην το πάρετε στραβά. Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν τον νοιάζει και ότι περισσότερη σημασία έχει γι’ αυτόν να είστε μαζί, παρά το που θα είστε. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι εκνευριστική αυτή η απουσία θέλησης και βούλησης. Εάν λοιπόν καταλήγετε να παίρνετε εσείς όλες τις αποφάσεις, βοηθήστε τον να καταλάβει, ότι η γνώμη του μετράει για εσάς και ότι είστε δυο ισότιμα μέλη σε αυτή τη σχέση που και οι δυο έχουν ρόλους, υποχρεώσεις και δικαιώματα.

 

Δεν πολυμιλάει μετά τη δουλειά

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν πολυμιλάει μετά τη δουλειά. Όταν εκείνος  ή εσείς η ίδια επιστρέφετε μετά από 10 ώρες κούρασης και άγχους, είναι λογικό να αποζητάτε λίγο χρόνο για αποσυμφόρηση, μέχρι να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να μπορείτε να επικοινωνήσετε ξανά με τον έξω κόσμο.

Εάν εσείς γυρίζετε νωρίτερα από τη δουλειά σας και έχετε το χρόνο σας να χαλαρώσετε, δώστε και σε εκείνον το χρόνο να βρει τον εαυτό του, πριν τον κατακλύσετε με τα νέα της ημέρας και τις απορίες σας για τα καλοκαιρινά σας πλάνα. Σεβαστείτε το χώρο και το χρόνο του άλλου όπως σέβεται κι εκείνος τον δικό σας.

 

Εκνευρίζεται όταν αργείτε να ετοιμαστείτε

Πολλοί άντρες το παθαίνουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αργείτε πάντα (κάποιες φορές ομολογουμένως έχουν δίκιο…) αλλά ότι εκείνος ετοιμάζεται πολύ γρήγορα. Επειδή όμως ποτέ δεν θα συντονιστείτε και ποτέ δεν θα καταφέρετε να ετοιμαστείτε πιο γρήγορα από εκείνον, φροντίστε να του βρείτε με κάτι να ασχοληθεί όσο εσείς ακόμα ψάχνετε παπούτσια ή ακόμα βάλτε τον να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο όσο εσείς βάζετε το μακιγιάζ σας.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.