ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΚύπριος επιχειρηματίας, γνωστός και από τον χώρο του ποδοσφαίρου, του θεάματος και του Διαδικτύου, όπου δραστηριοποιούνταν κατά καιρούς, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς διωκόταν για οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 12.363.783,39 ευρώ.

Πρόκειται για 50χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν, μεταξύ άλλων, ένταλμα σύλληψης, καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, καθώς και για μη εμπρόθεσμη καταβολή δεδουλευμένων.

Όπως έγινε γνωστό απο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε σε γραφεία στην λεωφόρο Συγγρού, στο πλαίσιο των στοχευμένων επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την αναζήτηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις, από τις δικαστικές αρχές.

Ο συλληφθείς οδηγείθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ειδικότερα στο Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.