Είχε «ρημάξει» σπίτια στη βόρεια Αττική
DIARRH3HΣωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε σπίτια της Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής είχε διαπράξει κύκλωμα Ρομά το οποίο παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα άνδρες της Αστυνομίας. Τα τέσσερα άτομα, τρείς άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε στις 6-6-2014 στην Αγία Σωτήρα στις Αχαρνές Αττικής.

Στο ενεργητικό τους είχαν πέντε ληστείες, 57 διαρρήξεις – κλοπές σπιτιών και 13 κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία άτομα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα ημεδαπών ΡΟΜΑ που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής., η οποία αποτελείτο από τέσσερις ημεδαπούς ΡΟΜΑ, τρεις άνδρες ηλικίας 17, 19 και 20 ετών και μία 36χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική σπείρα τρεις επιπλέον συνεργοί τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των ληστειών και διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί πέντε ληστείες σε οικίες, 57 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καθώς και 13 κλοπές πινακίδων κυκλοφορία από οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής (Ραφήνα, Αρτέμιδα, Παλλήνη, Σπάτα, Παιανία, Νέα Ερυθραία, Πεντέλη, Άγιο Στέφανο, Εκάλη, Σταμάτα, Άνοιξη).

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.