Ιρίνα Σάικ 2Είναι πολύ όμορφες. Σχεδόν εξωπραγματικές. Και επικίνδυνα σέξι. Η σχέση τους με το ποδόσφαιρο ή ορθότερα με τους διάσημους αστέρες της «στρογγυλής θεάς» σχεδόν νομοτελειακή.

Είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο και ως WAGs (wives and girlfriends) που σημαίνει σύζυγοι και σύντροφοι. «Καυτά» μοντέλα, τηλεπερσόνες και γυναίκες της σοουμπίζ που είναι δεδομένο ότι θα παίξουν… μεγάλη μπάλα στις εξέδρες των γηπέδων της Βραζιλίας. Κι έχουν σίγουρο τον «θρίαμβό» τους, δίχως καν να κοπιάσουν όπως οι διάσημοι και ακριβοπληρωμένοι σύζυγοι ή σύντροφοί τους μέσα στο γήπεδο.

Τώρα, δε, ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για όλα στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ. Ομως και ο κόσμος περιμένει να θαυμάσει τα κάλλη τους από κοντά ή και… λίγο μακριά, αρκεί οι εικονολήπτες και οι φωτορεπόρτερ να έχουν καλές λήψεις.

Πρώτη από όλες είναι σίγουρο ότι θα λάμψει το κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο, το σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ. Αυτός ο «άγγελος της Victoria’s secret» με τις… θεϊκές αναλογίες και τα γαλαζοπράσινα μάτια κόβει την ανάσα του αντρικού πληθυσμού όπου και αν εμφανίζεται.

Ιρίνα Σάικ: Θεωρείται η «βασίλισσα» των WAGs. Το μοντέλο από τη Ρωσία δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ιρίνα Σάικ: Θεωρείται η «βασίλισσα» των WAGs. Το μοντέλο από τη Ρωσία δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ρωσίδα καλλονή είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται κατακόρυφα έχοντας στο πλευρό της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, δις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας. Ομως, και η παρουσία της προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στη δημόσια εικόνα του CR7, αφού η Σάικ είχε δημιουργήσει τον «μύθο» της στον χώρο της μόδας πριν συνάψει δεσμό μαζί του.

Το αντίπαλον δέος του Κριστιάνο στην κατάρριψη των ρεκόρ -στην τροπαιοθήκη του κατέχει τέσσερις Χρυσές Μπάλες- είναι ο Μέσι. Ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα, όμως, δεν μαγεύτηκε από τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, παρότι στο παρελθόν είχε κάνει σύντομες σχέσεις με τα μοντέλα Λουσιάνα Σαλαζάρ και Μακαρένα Λέμος. Για σύντροφό του και μάνα του γιου του, Τιάγκο, που γεννήθηκε το 2012, επέλεξε μια γειτονοπούλα του: την Αντονέλα Ρακούτσο.

Αντονέλα Ρακούτσο: Αν και μικροκαμωμένη, η σύντροφος του Λιονέλ Μέσι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αναλογίες των σούπερ μόντελ
Αντονέλα Ρακούτσο: Αν και μικροκαμωμένη, η σύντροφος του Λιονέλ Μέσι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αναλογίες των σούπερ μόντελ

Πρώτη εξαδέλφη του κολλητού του, του Λούκας από το Ροσάριο. Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά. Το 2009, όταν ο Μέσι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους, η Αντονέλα σπούδαζε διατροφολόγος στην Αργεντινή και βρίσκονταν όποτε το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του. Η γλυκιά μικρόσωμη διατροφολόγος, όμως, έχει «χτίσει» κορμί… θανατηφόρο και επιδεικνύει τα κάλλη της ως άλλο σούπερ μόντελ.

Δεν άντεξε μακριά της
Συμπαίχτης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα και πιο «καυτό» όνομα αυτήν τη στιγμή στην Εθνική Βραζιλίας είναι ο Νεϊμάρ. Οι… Νεϊμαρίτσες ανά τον κόσμο αυξάνονται συνεχώς, ωστόσο την καρδιά του φαίνεται πως έχει «κλέψει» η 19χρονη ηθοποιός Μπρούνα Μαρκεζίνε.

Μπρούνα Μαρκεζίνε
Μπρούνα Μαρκεζίνε: Η 19χρονη καλλίγραμμη ηθοποιός είναι η μεγάλη αδυναμία του Νεϊμάρ. Επειτα από ολιγόμηνη διακοπή είναι και πάλι μαζί

Η απόσταση Βαρκελώνη – Ρίο Ντε Τζανέιρο αποδείχτηκε μεγαλύτερη από όσο φανταζόταν το νεαρό ζευγάρι, που λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα χώρισε. Εκείνος «έπνιξε» τον καημό του με το 22χρονο μοντέλο Γκαμπριέλα Λέντσι, όμως μετά την πρόσφατη επίσκεψη της Μαρκεζίνε στην προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας όλοι μιλούν για επανασύνδεση.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Μελίνα Σάτα, δεν γλιτώνει τους τραυματισμούς. Το 2012, όταν προσπαθούσαν στη Μίλαν να εντοπίσουν την αιτία των συνεχόμενων μυϊκών τραυματισμών του, τη βρήκαν σε συνέντευξη της Αμερικανοϊταλίδας τηλεπερσόνας, η οποία αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της συνευρίσκεται ερωτικά 7-10 φορές την εβδομάδα.

Μελίσα Σάτα
Μελίσα Σάτα: Με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι της Μίλαν πριν από λίγα χρόνια. Από τότε δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι.

Κατάθεση που εκτόξευσε τη φήμη του διεθνούς Γκανέζου μέσου ως εραστή.

Ο άστατος «σούπερ Μάριο»
Αυτός που ζει πιο έντονα και δημόσια τη ζωή του είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Τα ερωτικά καμώματα του «σούπερ Μάριο» έχουν κοσμήσει πολλάκις τις κουτσομπολίστικες στήλες των ΜΜΕ. Ο επιθετικός της εθνικής Ιταλίας -που κάποτε έβγαινε με τη δική μας Μπέτυ Κουράκου- φαίνεται πως μπαινοβγαίνει στη ζωή της Φάνι Νεγκουέσα.

Φάνι Νεγκουέσα
Φάνι Νεγκουέσα: Ξαναγύρισε στον… άσωτο άσο της Μίλαν Μάριο Μπαλοτέλι, γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ για το εκρηκτικό μοντέλο από το Βέλγιο

Τον Απρίλιο αμφότεροι διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν και ενώ ο ιταλικός Τύπος έκανε λόγο για χωρισμό, ο Μπαλοτέλι εγκαινίασε τη σελίδα του στο Instagram ανεβάζοντας και μία κοινή φωτογραφία με την εκθαμβωτική Βελγίδα γράφοντας: «Και τώρα τι έχετε να πείτε;». Αλλά μέχρι και σήμερα κανείς στη γειτονική χώρα δεν μιλάει με σιγουριά πως η Νεγκουέσα είναι η μία και μοναδική γυναίκα στη ζωή του.

Η Γερμανία, όμως, έχει τον δικό της Μάριο για να ασχολείται…, τον Μάριο Γκέτσε, και την εντυπωσιακή Αν Κάθριν Μπρόμελ.

Αν Κάθριν Μπρόμελ
Αν Κάθριν Μπρόμελ: Είναι ο πόθος όλων των Γερμανών, όμως την… απολαμβάνει μόνο ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Γκέτσε

Η 23χρονη καλλονή δηλώνει τραγουδίστρια, μοντέλο και μπλόγκερ. Είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2012 και από τότε έως σήμερα έχει κάνει τις περισσότερες σέξι φωτογραφήσεις.

Αυτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ωστόσο κανείς δεν πρέπει και βασικά δεν θα μπορέσει να προσπεράσει την «καυτή» Αλεξ Κουράν, σύζυγο του Στιβ Τζέραρντ.

Αλεξ Κουράν
Αλεξ Κουράν

Είναι δίχως αμφιβολία η πιο σέξι μαμά (τριών τέκνων) του Μουντιάλ και παραμένει δίπλα στον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, παρά τις φήμες στο παρελθόν για εξωσυζυγική σχέση της με τον επίσης παντρεμένο Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή της Ντέρμπι Κάουντι Κρις Κόμονς.

 

ΒΑΣΩ ΝΟΥΣΙΑ
vnousia@pegasus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.