Η τελευταία πράξη της τραγωδίας για τον 20χρονο Μιχάλη

Ο 20χρονος Μιχάλης Φουντουλάκης - φώτο από athlitikos.grΘλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 20χρονου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φουντουλάκη από λεπτοσπείρωση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χανίων, νευροχειρουργό Γιώργο Αρχοντάκη, ο 20χρονος μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονους πόνους στο στομάχι, αφού είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, νόσος που μεταδίδεται από ποντίκια. Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εκδήλωσε υψηλό πυρετό και σηψαιμία και το βράδυ της Παρασκευής, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 20χρονος αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα της Α κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Χανίων.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας για τον 20χρονο Μιχάλη

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών γράφτηκε σήμερα το απόγευμα η τελευταία πράξη της τραγωδίας για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Φουντουλάκη.

Στον Ιερό Ναό επικρατούσε απέραντη θλίψη με τραγικές φιγούρες να είναι η οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και οι στενοί του φίλοι.

Κανείς δεν έχει πιστέψει ακόμα τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε ο 20χρονος και άφησε πίσω του ένα κενό που δεν θα καλυφθεί.

Στη κηδεία του σήμερα παρευρέθηκε και σύσσωμη η ομάδα του Δ.Α.Α.Ο.Χ. στην οποία έπαιζε ως τερματοφύλακας.

Μάλιστα, στη σελίδα της ομάδας στο facebook γράφηκαν αμέσως συγκινητικά λόγια για τον χαμό του Μιχάλη Φουντουλάκη.

Ο ΔΑΑΟΧ ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,,,ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” αναφέρεται στη σελίδα της ομάδας στο facebook ενώ άλλο μήνυμα αναφέρει “Ο ΔΑΑΟΧ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΝΕΙ……ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ………………..ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.