Τι σκοπεύει να κάνει τα χρήματα

Ο Πέτρος ΜαρινάκοςΟ Πέτρος Μαρινάκος είναι ένας κλασικός νέος της διασποράς. Οι γονείς του γεννήθηκαν στην Ελλάδα και στη συνέχεια μετανάστευσαν στις ΗΠΑ για να ένα καλύτερο μέλλον. Εκείνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο. Τίποτα δεν θα άλλαζε το ρυθμό της ζωής του, αν δεν ερχόταν η τύχη να του χτυπήσει την πόρτα.

Ο 36χρονος νίκησε στη λοταρία του Σικάγο και όπως γράφει το NBC που τον έκανε θέμα αυτά τα 300.000 δολάρια, μπορεί να μην είναι μυθικό ποσό, αλλά είναι ικανό να του αλλάξει τη ζωή.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως τα χρήματα θα τα δώσει στους γονείς του να τα διαχειριστούν, καθώς όπως λέει «εκείνοι από την ημέρα που γεννήθηκα με φροντίζουν, άρα τώρα πρέπει να τους το ανταποδώσω».

Ο Πέτρος Μαρινάκος αγόρασε το τυεχερό Λόττο, δίχως να το πολυσκεφτεί. Μάλιστα το έδωσε στον πατέρα του να το φυλάξει γιατί εκείνος μπορεί και να το έχανε. Οταν ο πατέρας του πήγε να το σκανάρει στο ειδικό μηχάνημα, είδε ότι είχε κερδίσει.

Οταν ενημέρωσε τον γιο του για το πλατύ χαμόγελο της τύχης, ο Πέτρος Μαρινάκος δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ούτε που πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα νικούσα» είπε στους δημοσιογράφους.

Πάντως, στα πρώτα του σχέδια (με τη συνδρομή των γονιών του) είναι να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο για την οικογένεια και να βοηθήσει κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.