Είναι σχεδόν βέβαιο… Δεν το λέει κάποια ομάδα πολιτών που ασχολείται με τα UFO αλλά επιστήμονες που υποστήριξαν ακριβώς αυτό ενώπιον της επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου.

ufoΕίναι σχεδόν βέβαιο… Υπάρχουν εξωγήινοι. Δεν το λέει κάποια ομάδα πολιτών που ασχολείται με τα UFO αλλά επιστήμονες που υποστήριξαν ακριβώς αυτό ενώπιον της επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου. Ο αστρονόμος, Νταν Βέρτιμερ, διευθυντής του SETI, του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας δήλωσε ενώπιον της επιτροπής ότι η πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης μικροβιακής ζωής, είναι κοντά στο 100%… Ο ίδιος επισήμανε ότι τα τελευταία 50 χρόνια υπήρξαν διαρκώς στοιχεία που να ενισχύουν την άποψη ότι «υπάρχουν σε άλλους πλανήτες οι προϋποθέσεις για την ύπαρξη ζωής. Ισως στο γαλαξία μας». «Η πιθανότητα ότι η ζωή έχει εμφανιστεί αλλού, και εξελίχθηκε σε νοημοσύνη είναι εύλογη».

Ο συνάδελφός του, Σεθ Σόστακ είπε και αυτός ότι οι συνθήκες ανακάλυψης εξωγήινης ζωής είναι υψηλές.

Η συζήτηση στο αμερικανικό Κογκρέσο γίνεται στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συνέχιση ή μη της χρηματοδότησης των ερευνητικών κέντρων.

Huffington Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.