Δεν είναι σπάνιο και –ομολογουμένως- το έχουμε πάθει όλες, να μας αρέσει κάποιος, αλλά τα αισθήματα να μην είναι αμοιβαία και να μην ανταποκρίνεται στα ερωτικά μας καλέσματα. Πώς θα βεβαιωθούμε;

ΣΧΕΣΕΙΣΤο χειρότερο, ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι τόσο η απόρριψη, γιατί μέσα στη ζωή είναι κι αυτή, αλλά το να την βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι και εσείς να παραμένετε τυφλωμένη από τον έρωτα και να επιμένετε σθεναρά πως αυτός είναι ο ένας και μοναδικός.

Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα ερωτευτείτε και λίγο πριν αρχίσετε τα ραντεβού με τους οίκους νυφικών, ελέγξτε για τα σημάδια που θα σας δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς, όσο εσείς για εκείνον και προστατέψτε τον εαυτό σας από τη ντροπή να μην εμφανιστεί ποτέ στην εκκλησία-ή έστω στο ραντεβού…

Εν ολίγοις, αν απαντάτε θετικά έστω και σε δυο από τα παρακάτω δέκα σημάδια αδιαφορίας, τότε στρέψτε αλλού την προσοχή σας. Είστε πολύ νέα για να χάνετε το χρόνο σας με κάποιον που δεν σας θέλει.

1. Αποφεύγει να σας κοιτάξει στα μάτια

Η γλώσσα του σώματος, όπως προδίδει το ενδιαφέρον ενός άντρα, έτσι αποκαλύπτει και την έλλειψη ενδιαφέροντός του. Αν αποφεύγει να σας κοιτάξει στα μάτια, αυτό σημαίνει πως δεν έχει τη διάθεση να συνδεθεί μαζί σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και αν υποθέσουμε ότι κάποτε του αρέσατε, να είστε σίγουρες πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πια.

 

2. Δεν τηλεφωνεί ποτέ

Εαν αρέσετε σε κάποιον, τότε να είστε σίγουρη ότι θα ζητήσει το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσει, γιατί απλά θα θέλει να ακούσει τη φωνή σας. Εαν δεν ζητήσει το τηλέφωνό σας τότε δεν του αρέσετε και αν επιμένετε εσείς να του το δώσετε και πάλι δεν σας καλέσει, τότε ξέρετε την απάντηση και σε αυτή την περίπτωση.

3. Δεν σας αγγίζει

Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν αρέσετε σε κάποιον καταφέρνει να έχει συχνά επαφή μαζί σας και η θέση του στο χώρο καταλήγει να είναι συχνά κοντά στη δική σας θέση. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο και αισθάνεστε την αμηχανία του όταν εσείς προσπαθείτε να τον αγγίξετε, τότε μάλλον δεν του αρέσετε.

4. Δεν έχετε την προσοχή του

Αν όταν είστε μαζί του μοιάζει να μην σας παρακολουθεί και να αποσπάται  η προσοχή του από διάφορα άλλα πράγματα όπως είναι η τηλεόραση ή οι περαστικοί, τότε μην είστε σε καμία περίπτωση σίγουρη ότι τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία.

 

5. Μιλάει για άλλα κορίτσια

Αν σχολιάζει την ομορφιά άλλων κοριτσιών και αναφέρεται στο πόσο ελκυστικές τις βρίσκει, τότε όχι μόνο σας βλέπει σαν φίλη, αλλά δεν έχει πάρει καν χαμπάρι, ότι εσείς ενδιαφέρεστε.

6. Δεν σας γνωρίζει τη μαμά

Η διαφορά ενός άντρα που ενδιαφέρεται για εσάς και ενός άντρα που δεν ενδιαφέρεται για εσάς είναι… η μητέρα του. Δεδομένου, ότι όταν σας γνωρίζει στη μαμά του, έχετε φτάσει στην τελική πίστα έγκρισης, όταν αποφεύγει να σας φέρει σε επαφή με την οικογένειά του, τότε μάλλον δεν σας βλέπει πολύ σοβαρά.

7. Δεν απαντάει στα μηνύματά σας

Αν του στέλνετε μηνύματα και δεν απαντάει ποτέ, τότε απλά μην συνεχίζετε να του στέλνετε. Αν τον ενδιαφέρατε ή αν ήταν έστω ευγενικός θα απαντούσε. Η ίδια συνθήκη ισχύει και την περίπτωση των αναπάντητων τηλεφωνικών κλήσεων, email και facebook μηνυμάτων.

 

8. Προτιμάει να κάνει παρέα με τους φίλους του

Αν προτιμάει να βγει με τους φίλους του και όχι με εσάς, τότε δεν είστε στις πρώτες προτεραιότητές του. Για την ακρίβεια δεν είστε ούτε στις τελευταίες του. Όσο συντομότερα τον ξεχάσετε, τόσο καλύτερα για εσάς.

9. Δεν δέχεται τις προσκλήσεις σας

Αν μαζεύετε όλο σας το θάρρος να το καλέσετε για σινεμά ή για ένα ποτό και εκείνος απορρίπτει την πρότασή σας με μια φτηνή δικαιολογία, τότε δε χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβετε ότι απλά…δεν.

10. Δεν σας σέβεται

Αν οι φίλοι σας προειδοποιούν για τα προαναφερθέντα 9 σημάδια, αλλά εσείς επιμένετε ότι βαθιά μέσα του σας αγαπάει, τότε χρειάζεστε και το τελικό σημάδι για να καταλάβετε ότι δεν του αρέσετε και μάλλον ότι ποτέ δεν του αρέσατε. Αν δηλαδή δε δείχνει να σας σέβεται και σας φέρεται άσχημα με κάθε αφορμή και σε κάθε περίσταση, τότε όχι μόνο δεν του αρέσετε αλλά κάνατε και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σας να ασχοληθείτε και στο ελάχιστο μαζί του. Αλλά δεν πειράζει, μικρές είστε θα μάθετε…

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.