champions leagueΜε τους πρώτους προημιτελικούς, συνεχίζεται απόψε και αύριο, το Champions League. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο «ισπανικός εμφύλιος», καθώς Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, ns1) διεκδικούν μια θέση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα «κονταροχτυπιούνται» και για τον τίτλο στην Primera Division.

Οι Καταλανοί θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πετυχαίνοντας ένα σκορ -κυρίως χωρίς να δεχθούν γκολ- που θα τους καταστήσει φαβορί εν΄όψει του επαναληπτικού.

Από την πλευρά τους, οι «ροχιμπλάνκος» θα παίξουν στο «Καμπ Νου» με βασικό στόχο να μην δεχθούν γκολ και δευτερευόντως θα επιδιώξουν να σκοράρουν, έτσι ώστε να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει στο «Ολντ Τράφορντ» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45, ns2), στοχεύοντας σε αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην θέση του φαβορί.

Την Τετάρτη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ (21:45, ΔΤ), με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι (21:45, ns2), καθώς η πρόκριση απ το συγκεκριμένο «ζευγάρι» θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης, έχει ως εξής:

Α’ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 1/4
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου

Τετάρτη 2/4
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Τσέλσι (Αγγλία)

Β’ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 8/4
Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Τσέλσι (Αγγλία) – Παρί Σεν Ζερμέν (Ισπανία)

Τετάρτη 9/4
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.