Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε για τέταρτη φορά στην καριέρα του το διεθνές τουρνουά τένις «Masters 1000», που διεξάγεται στο Μαϊάμι
jokovitsΣτον τελικό της διοργάνωσης, επικράτησε άνετα του Ισπανού επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφαελ Ναδάλ με 6-3, 6-3.

Ο αγώνας είχε διάρκεια μία ώρα και 24 λεπτά και αυτό ήταν το 43ο τρόπαιο που πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Σέρβος τενίστας και το δεύτερο από την αρχή της χρονιάς, καθώς προηγήθηκε το «Indian Wells».

Παράλληλα, ο «Νόλε» μείωσε σε 22-18 στις αναμετρήσεις του με τον Ισπανό, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του επί του μεγάλου αντιπάλου του.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έγινε μόλις ο δεύτερος τενίστας στην ιστορία που κατακτά για δεύτερη φορά το double των αμερικάνικων Masters σε Καλιφόρνια και Φλόριντα (2011, 2014), μετά τον Ρότζερ Φέντερερ 2005-2006 και με τους 2000 κερδισμένους βαθμούς μέσα στον Μάρτη, ετοιμάζεται να ξανακατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ακολουθώντας κατά πόδας τον Ναδάλ ο οποίος επίσης βελτίωσε τη βαθμολογία του με τους 600 βαθμούς από τη συμμετοχή του στον τελικό.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.