Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε τον σεβασμό του προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποδέχεται τον όρο του φαβορί για την Μπάγερν, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

gouardiolaΣτην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Μάντσεστερ – Μπάγερν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε τον σεβασμό του για την αποψινή (1/4) αντίπαλο των Βαυαρών και αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί που έχουν αποδώσει στην Μπάγερν ο Τύπος και ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Ο Ισπανός χαρακτήρισε το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ ως τον τίτλο με το μεγαλύτερο πρεστίζ όχι όμως και τον πιο σημαντικό για την Μπάγερν την φετινή σεζόν.

Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις σημαντικότερες ομάδες στον κόσμο ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η Μάντσεστερ είχε και έχει καλούς παίκτες και είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ξανά στο Μάντσεστερ. Η τελευταία φορά ήταν πριν 20 χρόνια. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Έχουν μείνει οκτώ ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε προπονητής, μην σας πω και κάθε παίκτης, θέλουν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα δεν είναι ο πιο σημαντικός τίτλος της σεζόν αλλά είναι ο τίτλος με το μεγαλύτερο πρεστίζ.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας αλλά δεν είναι εύκολο. Εμείς, πάντως, θα προσπαθήσουμε. Η τελευταία φορά που υπερασπίστηκε τον τίτλο της η Μπάγερν ήταν το 1976 με τον Μπεκενμπάουερ στην ομάδα.

Ως προπονητής είναι σημαντικό να συνεχίσω ότι πέτυχαν οι παίκτες μου την περασμένη σεζόν. Να το καταφέρω απέναντι σε μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ είναι πραγματικά τιμή μου. Πριν τα παιχνίδια δεν αρέσει στους προπονητές να χαρακτηρίζουν την ομάδα τους φαβορί αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω.

Πρέπει να το αποδεχτώ γιατί την περσινή σεζόν η Μπάγερν κατέκτησε τα πάντα και την φετινή σεζόν έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Αλλά ξέρω πολύ καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε.

Μπορεί να μην έχουν καλή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν πετύχει ορισμένες σημαντικές νίκες“.

sport24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.