Για το «Ποντίκι»

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSEΠροβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, κυριαρχία του «Κανένα» και προβάδισμα Σαμαρά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, διψήφια ποσοστά για Χρυσή Αυγή και Ποτάμι, είναι μερικά από τα αποκαλυπτικά ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse RC, στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, που δημοσιεύει την Πέμπτη, 20.3.14, το «Ποντίκι».
Αναλυτικότερα:

● Ως προς την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές καταγράφονται: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ  κατά  2% έναντι της ΝΔ, με μείωση του ποσοστού και των δύο κομμάτων διατήρηση της «Χρυσής Αυγής» σε διψήφιο ποσοστό, επίσης διψήφιο ποσοστό για το «Ποτάμι», συρρίκνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. και σταθερότητα  της ΕΛΙΑΣ/ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.

● Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά κατά 8% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με κυριαρχία του… «Κανένα» με 44%.

Δείτε ακόμη ενδιαφέροντα ευρήματα από τη δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη την Πέμπτη, 20.3.14 στο«Ποντίκι» :

● Στην πρόθεση ψήφου και αναγωγή επί των εγκύρων για τις εθνικές εκλογές, ενδιαφέρουσες αποκλίσεις συγκριτικά με την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

● Πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα ως προς την κομματική προέλευση των προτιθέμενων να ψηφίσουν το νεοεμφανιζόμενο Ποτάμι.

● Ποιες επιλογές είναι πιο ελκυστικές για τους αναποφάσιστους τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές ως προς το κόμμα και την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Δείτε παρακάτω:

● Τον πίνακα των αποτελεσμάτων της πρόθεσης ψήφου των ευρωεκλογών:

● Τον πίνακα των αποτελεσμάτων της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία:

topontiki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.