atromhtosΑπό το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» ο Ατρόμητος, πετυχαίνοντας τρία γκολ, το ματς κόντρα στον Πανιώνιο στο Περιστέρι (4-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (3′, 26′), ενώ έδωσε την ασίστ στον Νάστο για το τρίτο τέρμα (23′). Το τέταρτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 63ο λεπτό ο Ούμπιντες.

Καταιγιστικός, λοιπόν, στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος καθάρισε πολύ γρήγορα το παιχνίδι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου σε τέσσερις φάσεις πέτυχαν τρία γκολ (!) διαλύοντας την άμυνα του Πανιωνίου και τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Τότε ο Πίτου Γκαρσία έπαιξε με πάσα το κόρνερ και ο Ούμπιντες σέντραρε με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Ανέστη.

Η συνέχεια ήταν καταδικαστική για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στο 23′ ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση και βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα του Πανιώνιου με τον Παπαδόπουλο να δίνει την τελική πάσα στον Νάστο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν κοπάσουν τα πανηγύρια στις κερκίδες, τρία λεπτά αργότερα ο Μπρίτο γύρισε στον Παπαδόπουλο από τα αριστερά, ο 32χρονος φορ «άδειασε» τον Κούρο αρχικά και στη συνέχεια νίκησε τον Ανέστη γράφοντας το 3-0 και φθάνοντας τα δεκατρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος προσπάθησε ν’ αντιδράσει και μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε κάπως, αλλά παρέμενε πολύ επικίνδυνος στις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές η ομάδα του Παράσχου ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Συγκεκριμένα στο 63′ ο Μπρίτο σούταρε με τον Ανέστη να διώχνει, αλλά ο Ούμπιντες πήρε το «ριμπάουντ» κι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος, με τον Πανιώνιο να είναι στο καναβάτσο, συνέχιζε να πιέζει και είχε ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, αλλά το 4-0 παρέμεινε έως το τελικό σφύριγμα.

Ο διαιτητής Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Νάστο, Πίτου Γκαρσία – Μητρόπουλο, Κούρντι.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66′ Μπάλλας), Παπαδόπουλος (75′ Φωτάκης), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο (83′ Κιβρακίδης).

Πανιώνιος (Αναστόπουλος): Ανέστης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Κολοβός, Μητρόπουλος, Ντούνης (64′ Καμπάνταης), Κούρος, Γιάννου (46′ Λάζνικ), Αραβίδης.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.