paoΟ Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο υπόλοιπο της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως αποφάσισε η ΚΑΕ, μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη, λόγω της ήττας από την  Λαμποράλ Κούτσα στην Ευρωλίγκα.

Ο Αλβέρτης δεν αποτελεί προσωρινή λύση, αλλά θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στον πάγκο και στα πλέι οφ, έστω και εάν δεν κατέχει ανάλογη προπονητική εμπειρία, ωστόσο, θεωρήθηκε το κατάλληλο πρόσωπο για να εμπνεύσει και να συσπειρώσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το όνομα ενός έμπειρου προπονητή που θα τον πλαισιώσει στον πάγκο και θα λειτουργήσουν ως «δίδυμο».

Ο «Φράνκι» ήταν ίσως η πλέον ενδεδειγμένη λύση για τον πάγκο του «εξάστερου» στην επόμενη ημέρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Υπήρξε μία από τις «σημαίες» της ομάδας και μαζί με έναν σχετικά έμπειρο τεχνικό που θα προστεθεί στο τιμ θα πορευτούν μαζί τουλάχιστον ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ανάλογα βέβαια από τα αποτελέσματα θα φανεί εάν θα υπάρξει και συνέχεια.

Δεν πάει στο All Star ο Πεδουλάκης

To τέλος της συνεργασίας του Αργύρη Πεδουλάκη με τον Παναθηναϊκό είχε αντίκτυπο και στη συμμετοχή του στο All Star Game, καθώς ο πρώην τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος θα καθόταν στον πάγκο των Ελλήνων All Stars με τον Σούλη Μαρκόπουλο (ΠΑΟΚ), αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Γιώργο Καλαφατάκη.

Στον πάγκο των Ξένων All Stars θα βρίσκονται οι Γιώργος Μπαρτζώκας (Ολυμπιακός) και Γιάννης Σφαιρόπουλος (Πανιώνιος).

τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.