Κάντε online τις αγορές σας

katastima_mouratoglou_kozani-1Η εταιρεία ELECTRO BOX – ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε., ξεκίνησε το 1974, ως ατομική από τον κ. Μουράτογλου Χαράλαμπο. Το 1981 πήρε την μορφή της Ο.Ε. Απέκτησε τη σημερινή νομική μορφή και την επωνυμία “ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε” το καλοκαίρι του 1997.

Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην οδό Θράκης 2, στην πόλη της Κοζάνης με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό.

Δείτε:

Από το Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ στα Γρεβενά στην οδό Δημοσθένους 12 & Ειρήνης γωνία (Γέφυρα Καλαμπάκας).

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και εμπορία πάσης φύσεως ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, θυροτηλεφώνων και θυροτηλοράσεων, διακοπτών πολυτελείας κ.λ.π. με δυνατότητα διανομής των υλικών με ιδιόκτητα φορτηγά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Δείτε:

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, αλλά και των νέων μεθόδων που εφαρμόζονται στον τομέα της ηλεκτρολογίας, προσπαθούμε καθημερινά για την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή ενημέρωση των πελατών της, ιδιωτών και επαγγελματιών, προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε όλα της τα είδη.


Η ELECTRO BOX -ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. είναι δίπλα στον επαγγελματία και τον ιδιώτη που αναζητά αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις.

electro box

Επικοινωνήστε μαζί μας, (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλέφωνα: 24610-41822, 41823, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ τηλέφωνο: 24620-87583), και το προσωπικό μας θα σας απαντήσει άμεσα και αξιόπιστα σε ερωτήσεις που αφορούν προϊόντα αλλά και τεχνικά προβλήματα.

Μπορείτε επίσης, επισκεπτόντας την ιστοσελίδα  mouratoglou.gr, να κάνετε τις αγορές σας online.

Πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.