«Λάτιν» γκολ για ΟΦΗ και ΠΑΣ, μοίρασαν θέαμα και... βαθμούςΔύο εξαιρετικά γκολ από παίκτες που είχαν μπει ως αλλαγή, τον Νούνιες στο 85′ και τον Τσάβες στο 92′, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.

Με την ισοπαλία που απέσπασε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» παρέμεινε ένα βαθμό πάνω από την κρητική ομάδα και -προσωρινά τουλάχιστον- στην έκτη θέση της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό πρώτο 15λεπτο, όπου πίεσαν και δημιούργησαν κάποιες φάσεις, με κυριότερη αυτή του 10ου λεπτού, όταν ο Βελλίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μπανούση. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους, ενώ πλησίασαν το γκολ στο 27΄, όταν μετά από κόρνερ του Ιλιτς, ο Φερνάντες πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον αφύλακτο Μπέριο. στο 37΄ ένα καλό σουτ του Παπάζογλου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του α΄ ημιχρόνου.

Εξίσου κακό ήταν το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, με τον ΟΦΗ πάντως να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 64΄, όταν ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη, το πλασέ του όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες «απάντησαν» στο 73΄, με τον Κοροβέση να κάνει βιαστικό σουτ από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο,τι συγκινήσεις δεν είχε το ματς ως το 85΄, τις επιφύλαξε στο φινάλε. Σε εκείνο το χρονικό σημείο μία εκπληκτική έμπνευση του Λιονέλ Νούνιες, ο οποίος σε αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ένα ξαφνικό διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ αιφνιδίασε τον Βελλίδη, έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ. Ομως, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσάβες, αν και κλεισμένος μέσα στην περιοχή, βρήκε τον τρόπο με πολύ τεχνικό σουτ να περάσει τη μπάλα ανάμεσα από τα σώματα και να τη στείλει στη γωνία του Φερνάντες, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Μιλιάζες, Μπανούσης – Ακόστα, Ιλιτς, Τσάβες

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (79΄ Νούνιες), Παπάζογλου, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60΄ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (75΄ Ροβίθης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ (86΄ Στρούνα), Κοροβέσης (75΄ Τσάβες), Βίλα, Ντάσιος, Ακόστα (71΄ Λίλα)

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.