Παράπονα Στέφενς για τη μη πίστωση χρόνου από τον ΠΑΟΚ
Τα παραπονά του εξέφρασε για τη μη πίστωση χρόνου από τον ΠΑΟΚ ο Χουμ Στέφενς σε δηλώσεις του στην ολλανδική ιστοσελίδα www.voetbalprimeur.nl ύστερα από την απομακρυνση από τον πάγκο  του «δικεφάλου του βορρά».

«Οι διοικούντες ήταν ειλικρινείς και καθαροί. Το εκτιμώ αυτό γιατί έχω ζήσει και το αντίθετο σε κάποιες περιπτώσεις. Το τι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι μυστήριο. Το να βγει πρωταθλητής είναι απίθανο, ενώ μπορεί να χάσει και μέσω των πλέι οφ το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ο τίτλος τη φετινή χρονιά δεν ήταν κάτι ρεαλιστικό. Πολλοί γύρω από το σύλλογο ήταν απογοητευμένοι για αυτό. Όπως και για τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα».

Και συνέχισε: «Ο πρόεδρος μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ μου έδωσε λίγο χρόνο.

Δεν παραπονιέμαι γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα. Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη και έζησα πολύ όμορφες καταστάσεις σε αυτούς τους οκτώ μήνες».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.