Γκολ... σφύριξα και έληξε στη νίκη του ΠΑΣ επί του ΠαναιτωλικούΜε γκολ του Κίτσου (ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 73′) στην εκπνοή του αγώνα (93′), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έκανε το «3 στα 3» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον σημερινό του αντίπαλο.

Μετά από έναν κακό πρώτο 20λεπτο, όπου το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ο τραυματισμός (πιθανότατα θλάση) του Θεοδωρίδη, οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 25΄, με το σουτ του Γιάκου να φεύγει μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 34΄, με το δυνατό σουτ του Μπακάκη που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Βελλίδης, ενώ στο 37΄ ο Ραφαέλ έδιωξε σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ακόστα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη ένα καλό σουτ του Μπακάκη (47΄), που και πάλι βρήκε σε ετοιμότητα τον Βελλίδη, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε πολύ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να αναπτυχθεί, αλλα αδυνατούσε να διασπάσει την αμυντική διάταξη του Παναιτωλικού, που από την πλευρά του έψαχνε το γκολ στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 76΄, ο Καμαρά βρέθηκε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Το ματς… όδευε ολοταχώς προς τη «λευκή» ισοπαλία, όμως στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ βρήκε ένα γκολ από το πουθενά. Ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ «γεμίζοντας» τη μπάλα προς την περιοχή, ο Λίλα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρουμάνος Κίτσου, που έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπαίνοντας ως αλλαγή, με νέα κεφαλιά νίκησε τον Ραφαέλ και χάρισε στην ηπειρωτική ομάδα μία ανέλπιστη -έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας- νίκη.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Λίλα – Νταλμά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ιλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (73΄ Κίτσου), Γιάκος (61΄ Βίλα), Στρούνα, Ακόστα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ραφαέλ, Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης (15΄ Νταλμά), Γοδόι (83΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης (67΄ Μπόγιοβιτς), Ανέν, Μπικέι

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.