Βήμα παραμονής της Καλλονής με νίκη επί του ΛεβαδειακούΗ Καλλονή επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού του ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς κρίθηκε από ένα αυτογκόλ του Μουλόπουλου στο 13ο λεπτό, το οποίο αποδείχθηκε καταδικαστικό για την ομάδα της Βοιωτίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 8΄, με τον Μάντζιο να νικιέται από τον Σιδεράκη και στη συνέχεια τον Λαμπρόπουλο να σουτάρει άστοχα.

Ομως, η Καλλονή κατάφερε σε μία αντεπίθεση στο 13΄ να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Μαρσέλο κόντραρε στον Μουλόπουλο και άλλαξε πορεία, αιφνιδιάζοντας τον Στρατηλάτη.

Οι προσπάθειες του Λεβαδειακού να αντιδράσει δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, αντίθετα στο 39΄ η Καλλονή έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, με το πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Μαρσέλο που έδιωξε με εκτίναξη στο «Γ» ο Στρατηλάτης.

Ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55΄, όταν από σέντρα του Μάντζιου ο Μουλόπουλος έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Ενα λεπτό αργότερα, στην αντεπίθεση της Καλλονής, ο Λεοζίνιο «τσίμπησε» τη μπάλα προ του εξερχόμενου Στρατηλάτη, όμως αυτή πήρε πορεία παράλληλα προς την εστία.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου δεν μπόρεσαν να βρουν επιθετικές λύσεις και έφυγαν ηττημένοι και από το ΟΑΚΑ, παραμένοντας με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ αντίθετα η ομάδα της Λέσβου έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης – Κονέ, Μιλοσάβλιεβ, Καπό

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο (86΄ Βαλιός), Λεοζίνιο (69΄ Καλτσάς), Μανούσος, Περόνε (79΄ Καζάκης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σκέμπης (58΄ Ροτζέριο), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος (34΄ Βαρέλα), Κονέ, Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (76΄ Καπό)

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.