kalph ekloges - ΚΑΛΠΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΜε την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών και τη συγκρότησή του, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας ανέδειξαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτους τόσο ως παράταξη (Δ.Α.Κ.Ε.) όσο και σε σταυρούς στην προτίμησή τους.

Η συγκρότηση του Δ.Σ. έγινε για μια ακόμη χρονιά με συναλλαγή ψήφων μεταξύ των εκλεγμένων από τις άλλες «παρατάξεις»(;) οι οποίες για τρία χρόνια τώρα είναι ουσιαστικά μία «παράταξη». Είναι δικό τους θέμα αν θα απολογηθούν ή όχι για την αντιδημοκρατική τους στάση.

Εμείς, ως μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε., θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να δίνουμε τη μάχη δίπλα σε όλους τους συναδέλφους με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές, χωρίς παρασκηνιακές δοσοληψίες και μικροπρεπείς παλαιοκομματικούς συμβιβασμούς. Αυτές, άλλωστε, είναι και οι αρχές για τις οποίες η πλειοψηφία των συναδέλφων μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Με εκτίμηση
Καραγιάννης Δημήτριος
Φακή Μαρία

Μέλη Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.