Μάνατζερ Σουμάχερ: Πράγματι, βγαίνει από το κώμα Την παραδοχή ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ αφυπνίζεται σταδιακά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα έκανε η μάνατζερ του, Ζαμπίνε Κεμ, μία μέρα μετά την διαρροή της πληροφορίας από γαλλική εφημερίδα.

Την πληροφορία ότι οι γιατροί έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα τον Μίκαελ Σουμάχερ είχε δημοσιεύσει την Τετάρτη η αθλητική εφημερίδα L’ Equipe.

Σύμφωνα ακόμα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η διαδικασία επαναφοράς του έχει αρχίσει με τη μείωση των φαρμάκων από τη Δευτέρα και το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι ήταν ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του.

Παρόλο που τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας της είδησης η Κεμ είχε αρνηθεί να την επιβεβαιώσει, χαρακτηρίζοντάς την ως «εικασία», σήμερα επιβεβαίωσε ότι «τα επίπεδα της νάρκωσης του Μίκαελ αρχίζουν να μειώνονται προκειμένου να επιτραπεί η έναρξη της διαδικασίας αφύπνισης η οποία θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Για την προστασία της οικογένειας, -γράφει το Εθνος-είχε αρχικά συμφωνηθεί από τα ενδιαφερόμενα μέρη να μην επικοινωνηθεί αυτή η πληροφορία παρά μόνο όταν η διαδικασία θα είχε ολοκληρωθεί», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του 45χρονου αθλητή, η οποία τόνισε ότι δεν θα παρασχεθεί καμία επιπλέον ενημέρωση για το θέμα.
Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της ανατολικής γαλλικής πόλης Γκρενόμπλ εδώ και περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες, έπειτα από ένα ατύχημα που υπέστη στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν έπεσε με το κεφάλι σ’ ένα βράχο ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.