Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Justin Bieber: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

24 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

μπιμπερ, τζαστιν, συνελαβαν, μεθυσμενοΝέος, ωραίος και ιδιαίτερα ποθητός στις νεαρές ηλικίες των κοριτσιών. Ωστόσο, οδεν φαίνεται να είναι από τα καλύτερα παιδιά και αυτό γιατί σήμερα είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ. Όλα ξεκίνησαν, όταν ονεαρός τραγουδιστήςέφυγε από πασίγνωστο club στο Μαϊάμι με προορισμό το ξενοδοχείο του. Ο ίδιος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τα ραντάρ της τροχαίας, αποφεύγοντας, όμως, να σταματήσει στο πρώτο σήμα. Έτσι, οι αρχές δεν άργησαν να τον σταματήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, διαπιστώνοντας ότι οδηγούσε μεθυσμένος και έχοντας κάνει χρήση ουσιών.

Στυλάτος με μαλλί στο Θεό, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κόκκινο μπλουζάκι σε κόψιμο V ο Justin Bieber φάνηκε να διασκεδάζει κατά τη φωτογράφιση της σύλληψης του. Στη δεύτερη φωτογραφία, πάντως, που έδειχνε το προφίλ του, ο αντιδραστικός τραγουδιστής ήταν κάπως πιο σοβαρός.

Justin Bieber

peoplegreece

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2014 at 22:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply