Ιδιαίτερη αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκαλεί στη Ρωσία μια περίεργη φωτογραφία από τουαλέτα στις εγκαταστάσεις των αγώνων στο Σότσι, αφού δείχνει μια τουαλέτα με δυο λεκάνες, οι οποίες βρίσκονται… η μια δίπλα στην άλλη.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter από τον δημοσιογράφο του ΒΒC, Στηβ Ρόζενμπεργκ, ο οποίος επισκέφθηκε μια από τις εγκαταστάσεις, γεγονός το οποίο προκάλεσε σειρά από αντιδράσεις.

Στη Ρωσία συγκεκριμένα, πολλά ήταν τα πικρόχολα σχόλια και ανέκδοστα σχετικά με την κατασκευή και το κόστος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Ρωσικό portal, αναφερόμενο στην εικόνα προειδοποιεί ότι πρόκειται για “gay προπαγάνδα”, ενώ δημοφιλείς bloggers συγκλίνουν στο ότι αφορά στην καλύτερη ασφάλεια των αγώνων. “Το ένα κάθισμα τουαλέτας είναι για τον αθλητή και το άλλο για τον αξιωματούχο της KGB που το φυλά”, γράφουν σχετικά.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.