Πολιτικοί, επιχειρηματίας και… κάθε λογής άνδρες συγκαταλέγονταν στον κατάλογο της Αννα Τερέζι, της 41χρονης δημοτικής αστυνομικού στο Παλέρμο η οποία στον ελεύθερό της χρόνο είχε στήσει ένα τεράστιο δίκτυο πορνείας στην πόλη.

Η Τερέζι είχε ένα ινστιτούτο μασάζ το οποίο λειτουργούσε ελαφρώς διαφορετικά, καθώς, προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες στους άνδρες πελάτες του.

Πίσω από το υποτιθέμενο ινστιτούτο, όπως αναφέρει η Corriere della Sera, κρυβόταν η ξανθιά καλλονή η οποία εντόπιζε νεαρές γυναίκες, τις προσέγγιζε και τις έπειθε να εργαστούν στο κέντρο, ενώ η ίδια έπαιρνε και ποσοστό 20%.

Μάλιστα, οι υπηρεσίες του κέντρου διαφημίζονταν πολύ ανοικτά ακόμη και σε πολύ δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό βέβαια τους κόστισε, καθώς οι αναρτήσεις ήταν σε τόσο εμφανή σημεία που η αστυνομία δεν δυσκολεύθηκε να εντοπίσει το ινστιτούτο και να προβεί σε συλλήψεις.

Η ταρίφα ξεκινούσε από τα 50 ευρώ, ενώ τη φροντίδα των νεαρών απολάμβανε και ένας πολιτικός, ο οποίος συνήθιζε να δίνει ραντεβού με μία από τις μασέζ.

Στο σύνολό τους, οι συλληφθέντες είναι οκτώ, εκ των οποίων και η 41χρονη, ενώ ερευνάται η συμμετοχή και άλλων δέκα ανθρώπων που σχετίζονται με την υπόθεση.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.