Τραυματίστηκε ο Χαάς

Αποκλείστηκε ο Παγδατής, συνεχίζουν τα φαβορί στο Αustralian OpenΝοκ άουτ από το Australian Open τέθηκε ο Μάρκος Παγδατής καθώς ηττήθηκε με 4-6, 5-7, 4-6 από τον Ντένις Ιστόμιν. Εύκολο έργο είχαν στον πρώτο γύρο Τζόκοβιτς και Φερέρ, αντίθετα τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός ο Χάας.

Τρία σετ χρειάστηκε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λούκας Λάτσκο, αλλά και ο Νταβίδ Φερέρ για να κάμψει την αντίσταση του Αλεχάνδρο Γκονσάλες.

Άτυχος στάθηκε ο Τόμι Χάας, ο οποίος τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει απέναντι στον Ισπανό Γκιγιέρμο Γκαρθία-Λόπεθ.

Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε και η Σερένα Ουίλιαμς, που νίκησε στο πλαίσιο του πρώτου γύρου την Αυστραλέζα Άσλεϊ Μπάρτι με 2-0 (6-2, 6-1) ύστερα από 56 λεπτά παιχνιδιού.

Η Ουίλιαμς θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τη Σέρβα Βέσνα Ντόλοντς, που με τη σειρά της επιβλήθηκε της Ισπανίδας Λάρα Αρουαμπαρένα με 2-1 (2-6, 6-2, 6-4) σε μία ώρα και 39 λεπτά.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.