Στην θέση του Αγγέλου
Ο Μίνιτς νέος προπονητής στον Αρη

O Μίλαν Μίνιτς θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεων με τους Μάρκοβιτς και Γιαννάκη. Ο Σέρβος τεχνικός, πρώην συνεργάτης του Ιβκοβιτς και του Αγγέλου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» και παραδέχτηκε πως τα περιθώρια έχουν στενέψει, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή έως το τέλος της σεζόν», ανέφερε η ανακοίνωση του Αρη.

Ο Μίλαν Μίνιτς, θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο του ΑΡΗ, καθώς είχε εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή και τη σεζόν 2002-2003.

Ο κ. Μίνιτς πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.: «Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στον πάγκο του ΑΡΗ και στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια. Ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια από τη Διοίκηση και συνεχίζουμε το αγωνιστικό πλάνο όπως ξεκίνησε.

Ο ΑΡΗΣ είναι πάντοτε ΑΡΗΣ, με ένα τεράστιο όνομα, πλούσια ιστορία και χιλιάδες φιλάθλους. Διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και οργάνωση, μέσα στην ομάδα, στα γραφεία και σε όλους τους τομείς. Θα συνεχίσουμε τη μεθοδική δουλειά, σε συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό τιμ που κάνει εξαιρετική δουλειά, γιατί υπάρχουν μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τις νίκες. Πρέπει όλοι να δίνουν παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους, στις προπονήσεις και στα επίσημα παιχνίδια, αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.