ΑΝΕΛ: Ο Π. Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή Γ. ΝταβρήΟ πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με ομόφωνη απόφασή τους διέγραψαν από την ΚΟ κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασής της, την Δευτέρα τον βουλευτή κ. Γ. Νταβρή.
Ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης δήλωσε δικαιωμένος από τις δικαστικές εξελίξεις στο ΤΤ και στο θέμα Παπακωνσταντίνου, είπε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα «όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν γροθιά», ενώ έκανε επίθεση σε «διεφθαρμένους τραπεζίτες» που «δίνουν δάνεια σε εκδότες και εργολάβους».

Επιπλέον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών στο κόμμα του.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα» είπε ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση σχετική με διαγραφές βουλευτών, ο κ. Καμμένος απάντησε «θα δούμε».

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.

Επίσης απουσιάζει ο βουλευτής Αχαΐας Γ. Νταβρής, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ανέφερε ότι «θα τα πούμε από αύριο».

Υπενθυμίζεται ότι έξι βουλευτές του κόμματος, λίγο πριν πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συμβούλιο, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο ζητώντας να συνεδριάσει πρώτα η ΚΟ.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Γιοβανόπουλο και τους Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλη Καπερνάρο, Γιώργο Νταβρή, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλο Χαϊκάλη. Ο τελευταίος τελικώς πήγε στο Εθνικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι η συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική.

Μάλιστα από το βήμα του Συμβουλίου ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, ξεκαθαρίζοντας ότι «όσοι εποφθαλμιούν καρέκλες, να τις πάρουν στο σπίτι τους από σήμερα το βράδυ».

Ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αποδίδοντας το όλο θέμα σε παρεξήγηση. Έσπευσε όμως να ξεκαθαρίσει (μέσω του Real) ότι «αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα αποκεφαλιστούν.»

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.