Ο Άρης πλέον βλέπει… γκρεμό
Η Καλλονή νίκησε τον Άρη που πλέον βλέπει... γκρεμό

Τα πράγματα για τον Άρη, πλέον, έχουν μετατραπεί σε… βουνό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι 11 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μετά από 19 ματς δεν φέρνουν κανένα… ίχνος αισιοδοξίας για το μέλλον, εκτός κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω και στη συνέχεια οι «κίτρινοι» κάνουν πορεία… πρωταθλητισμού.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Αυτή που προηγήθηκε ήταν ο Άρης, με το σουτ του Μανιά στο 14΄ μετά τη σέντρα του Τάτου. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Σιδεράκης απόκρουσε στο 18΄ το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου.

Η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά στο 22΄ με το πλασέ του Γκοϊανίρα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Διούδη. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ανέβαζε την απόδοσή της και στο 34΄ έφτασε στην ισοφάριση. Μετά το φάουλ του Λεοζίνιο, ο Ζακουάνι πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στ’ αποδυτήρια.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό στην επανάληψη. Ο Μανούσος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έβαλε μπροστά την Καλλονή στο 49΄ (2-1), ενώ τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Λεοζίνιο πλάσαρε το Διούδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Καλλονή – Αρης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοια)

Κίτρινες: Μαρσέλο Αλβες – Ηρακλής, Τάτος, Πουλίδο

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά (79΄ Φουρλάνος), Μαρσέλο Άλβες, Μανούσος, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70΄ Φαρία), Καζάκης (62΄ Λεάντρο).

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (56΄ Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51΄ Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77΄ Κοτσαρίδης), Τάτος, Μανιάς, Τσουμάνης, Αγκάνθο.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.