Κόντρα στον Περαμαϊκό

Περίπατος και τριάρα της ΑΕΚ Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου νίκησε με 3-0 τον Περαμαϊκό για την 13η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Στο πρώτο 45λεπτο, η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και στο 35ο λεπτό, έκανε το 1-0. Το γκολ χρεώθηκε τελικά ως αυτογκόλ του τερματοφύλακα του Περαμαϊκού (Μώτος)…

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για την «Ενωση», με τον Ντακόλ να περνάει στη θέση του Αργυρίου. Το 2-0 ήρθε στο 48′ για την ΑΕΚ. Μετά απο γύρισμα του Πλατέλλα, ο Ανάκογλου έκανε απ’ ευθείας το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μώτου.

Το 3-0 ήρθε τελικά στο 68′, ύστερα από γύρισμα του Κορδέρο και σουτ του Ντακόλ, με τη μπάλα να βρίσκει και σε αμυντικό αλλάζοντας πορεία…

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Σταθάκης (5′ λ.τρ. Αργυρίου, 46΄Ντακόλ), Γροντής (80′ Τσεβάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς.

Περαμαϊκός (Στασινόπουλος): Μώτος, Λαππάτας, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλας, Ερρίκος, Αδριανόπουλος, Λαμπρινάτος (68′ Ιατρού), Βεστάκης, Ντούλιας (53′ Σεβάι), Χατζηγιαννάκος.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.