Tα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπλόγκερ στην Αριάνα Χάφινγκτον

Εκτός από βουλευτής και ομιλητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου θα εργάζεται πλέον και ως μπλόγκερ, καθώς η ιδιοκτήτρια του διάσημου site Huffington Post Αριάνα Χάφινγκτον, προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα της, το World Post.

Εκεί δεν θα γράφουν άρθρα διάφοροι μπλόγκερς, αλλά θα αρθρογραφούν και θα σχολιάζουν πολιτικοί κι επιχειρηματίες. Μάλιστα τα ονόματα των ειδικών συνεργατών είναι ηχηρά, καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται αυτά των Τόνι Μπλερ και Μπιλ Γκέιτς.

Οπως ανακοινώθηκε το site θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις – βίντεο πρώην ηγετών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Τόνι Μπλερ με θέμα την ανεργία των νέων στην Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας εντός του μήνα, ενώ συνιδιοκτήτης θα είναι ο μεγαλοεπενδυτής Νίκολας Μπεργκρούεν.

news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.