«Λάτιν» νίκη για τον Αστέρα επί του ΠΑΣ μέσα στα ΓιάννεναΑνετη ήταν η επικράτηση του Αστέρα επί του ΠΑΣ με 2-0 μέσα στα Ιωάννινα, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαράλες (14΄) και Καράσκο (39′). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από την αρχή να πάρουν και τα ηνία του αγώνα και το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 14′ και σε φάουλ του Τσαμπούρη, ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στια δίχτυα του Βελλίδη. Στη συνέχεια το ματς ήταν χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να κάνουν μόνο μια φορά αισθητή την παρουσία του, όταν στο 33′ η κεφαλιά του Λιλά εξουδετερώθηκε με ευκολία από τον Ερνάντες. Εξι λεπτά αργότερα (39′), ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του με μια γρήγορη αντεπίθεση και τον Καρσάκο να σουτάρει εύστοχα και να κάνει το 0-2.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (49′) ο ΠΑΣ έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει και ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Κυβελίδης από κοντά επιχείρησε να σκοράρει, αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα κατάφεραν να διώξουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ωστόσο, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια ο Αστέρας κράτησε το ματς στα μέτρα του και χωρίς να πετύχει κάτι ουσιαστικό, απέφυγε το να δώσει διαδρόμους στον αντίπαλό του κι έτσι έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση με 2-0.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ:


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Κουκουλάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέριος, Λίλα, Κυβελίδης, Μιχαήλ – Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Στρούνα (46′ Κυβελίδης), Μπέριος (64′ Κρητικός), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Κοροβέσης (46′ Σονγκό), Ακόστα, Ίλιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Εντό, Ουσέρο, Καράσκο (76′ Σέτι), Ντε Μπλάσις (68′ Ουρτάδο), Μπαράλες (89΄ Ντελγκάδο).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.