Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το 2014 για τον Ατρόμητο!

Ήταν Ατρόμητος απέναντι και στον Εργοτέλη με «μπαλωθιά» του ΚαραμάνουΜε τον φορμαρισμένο Τάσο Καραμάνο να βρίσκει ξανά δίχτυα, οι Περιστεριώτες πέρασαν δύσκολα απ’ την Κρήτη με σκορ 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη.

Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι φιλοξενούμενοι, όμως, πέτυχαν αυτό που ήθελαν, με το γκολ να έρχεται στο 17′. Αρκετές ευκαιρίες για κάποιο γκολ είχαν οι Κρητικοί, όμως ο Τσενάμο σταματούσε τις όποιες προσπάθειες των αντιπάλων του.

Στους 35 βαθμούς οι νικητές που εδραιώνονται στην τριάδα, στους 20 παρέμειναν οι ηττημένοι.
Το ματς
Ο Εργοτέλης μπήκε πιο «ορεξάτος», πιο έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη και το έδειξε γρήγορα-γρήγορα. Τόσο το σουτ του Πίτσου, όσο κι αυτό του Χαντί έφυγαν ελάχιστα άουτ, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις του! Έλα, όμως, που υπολόγιζαν χωρίς τον Τάσο Καραμάνο! Διότι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κι ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε κάνει κάτι «δημιουργικό» πήρε προβάδισμα, χάρη σε σουτ του Έλληνα επιθετικού στο 17’!

Οι παίκτες του Πετράκη δεν το έβαλαν κάτω (προσωρινά). Τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν ισοφαρίσει, όμως ο Τσενάμο κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, μετά από εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Διαμαντάκου! Και κάπου εκεί… άρχισε να χάνεται ο ρυθμός του παιχνιδιού, τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν χωρίς σημαντικό και το 1-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το 45’.

Σαν… επηρεασμένοι από το πρώτο μέρος, το δεύτερο ξεκίνησε εξίσου με αυτό τον ρυθμό και μάλιστα σε ακόμα χειρότερο τέμπο! Είναι χαρακτηριστικό πως συμπληρώσαμε μια ώρα αγώνα για να δούμε μια θεωρητικά φάση από πλευράς Εργοτέλη, με ένα σουτ του Διαμαντάκου που φυσικά δεν απείλησε. Οι αλλαγές του Πετράκη έδωσαν μια… ζωντάνια στην ομάδα του, όμως, ο Τσενάμο δήλωνε «παρών» όποτε χρειαζόταν, όπως στο τετ-α-τετ με τον Χαλκιαδάκη στο 73’!

Οι παίκτες του Παράσχου ενδιαφέρονταν κυρίως για την άμυνά τους, θέλοντας να εξασφαλίσουν το προβάδισμά τους και κάτι που έκαναν. Διότι όσες φορές κι αν προσπάθησε για κάτι ο Εργοτέλης, ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» έμοιαζε και ήταν απροσπέλαστος. Όπως και στο 87’ όπου έβγαλε εντυπωσιακά νέα «απειλή» απ’ τον Χαλκιαδάκη. Έτσι, το 1-0 υπέρ του Ατρόμητου έμεινε δίκαια μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται –αδίκως- για πέναλτι στο τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (80’ Κούτρης), Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (64’ Χαλκιαδάκης), Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (73’ Δωματάς)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φάμπιο (69’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες (87’ Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία, Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Παπαδόπουλος (80’ Ναπολεόνι), Καραμάνος

Στον πάγκο:
Σηφάκης, Γεωργίου, Αρκούδας, Παπουτσογιαννόπουλος

 

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.