«Ντούο» Βινσέντι χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ κόντρα στον ΕργοτέληΟ ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης, κόντρα στη μέτρια ομάδα της Κρήτης, με τα δύο γκολ του Τόμας Ντε Βινσέντι (11′ πεν., 51′).

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, αλλά είχε ν’ αντιμετωπίσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Εργοτέλη. Η ομάδα της Κρήτης είχε «οχυρωθεί» στα μετόπισθεν και προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, όμως, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε και γρήγορα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ο Σαρρής τράβηξε τον Τζημόπουλο στην περιοχή και ο Δελφάκης έδειξε την άσπρη βούλα. ο Ντε Βινσέντι ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και στο 20′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ. Τότε ο Ίλιτς σούταρε μέσα από την περιοχή και ανάγκασε τον Αθανασίου σε μια δύσκολη απόκρουση για να διώξει τον κίνδυνο από την εστία του. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Εργοτέλης κατάφερε να κόψει τη φόρα των γηπεδούχων, με δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έγκαιρες αντιδράσεις στην άμυνα του.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε αοφασισμένος να «καθαρίσει» το ματς και πολύ γρήγορα κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Συγκεκριμένα στο 51′ ο Ντε Βινσέντι νίκησε στον αέρα την άμυνα των κρητικών και με κεφαλιά ξεσήκωσε πάλι τις κερκίδες. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Η γηπεδούχος κατέβασε ταχύτητα, καθώς έβλεπε τον Εργοτέλη να έχει «συμβιβαστεί» με την ήττα και να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Βελλίδη.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Διαιτητής: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τζημόπουλο, Ντε Βινσέντι – Σαρρή, Πελέ, Ρομάνο

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Κοροβέσης (83′ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Ίλιτς (86′ Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι, Στρούνα, Τσάβες (70′ Σκόνδρας).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης):
Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής (73′ Γιοβάνοβιτς), Πελέ, Κοζορώνης (58′ Μπουχαλάκης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Χαντί (64′ Βερμπακόφσκις), Ρομάνο, Διαμαντάκος.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.