Δεν επέστρεψε στη φυλακή μετά από άδεια

Συνελήφθη καταζητούμενος δραπέτης των φυλακών ΛάρισαςΣτη σύλληψη 57χρονου δραπέτη φυλακών Λάρισας ο οποίος δεν επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείτο έπειτα από άδεια που είχε πάρει, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στα Τρίκαλα.

Ο 57χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σωφρονιστικό ίδρυμα από τις 11 Δεκεμβρίου του 2012 , οπότε και είχε πάρει άδεια.

Μαζί του συνελήφθη και η 20χρονη κόρη του όπως και άλλα πέντε άτομα για υπόθαλψη εγκληματία και παραβάσεις των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα και τις Σέρρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα, ένα όπλο με κομμένη κάνη, δύο αεροβόλα, ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια διαφόρων τύπων και 208,3 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 57χρονος καταζητούμενος, κατά το διάστημα που ήταν δραπέτης, διέφυγε δύο φορές με ΙΧ αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμενος αστυνομικό έλεγχο στους νομούς Σερρών και Θεσσαλονίκης. Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα χασίς.

Ο συλληφθείς εξέτιε ποινή για ληστεία, κλοπές κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και πυρομαχικών, απάτη, παραβάσεις σχετικές με επιταγές και πλαστογραφία.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.