Λίγο καιρό πριν το Μουντιάλ

braziliaΑπίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) στη Βραζιλία ανάμεσα σε οπαδούς της Ατλέτικο Παραναένσε και της Βάσκο Ντα Γκάμα, με έναν νεκρό!

Στο 17ο λεπτό του αγώνα οι οπαδοί των ομάδων ήρθαν στα χέρια αφού δεν υπήρχε αστυνομία για να τους εμποδίσει. Ο αγώνας σταμάτησε για περίπου μια ώρα και το απίστευτο είναι ότι συνεχίστηκε, παρά τα σοκαριστικά επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες με τους οπαδούς να ανταλλάσσουν απίστευτο ξύλο σε μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, 3 οπαδοί της Βάσκο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο της στρατιωτικής αστυνομίας που προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αργότερα ενημέρωναν ότι ο ένας από αυτός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή!

«Είναι ένα ιδιωτικό γεγονός και η ασφάλεια είναι ευθύνη της ιδιωτικής εταιρίας που έχει προσλάβει η Ατλέτικο. Θα αναλυθούν όλες οι εικόνες. Η αστυνομία έπρεπε να κάνει τη δουλειά της εκτός γηπέδου, όπως και την έκανε», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Άντιλσον Μορέιρα.

Ο Λουίζ Αλμπέρτο έκλαιγε, βλέποντας τα απίστευτα σκηνικά στις εξέδρες και τόνισε στις κάμερες: «Είδαμε έναν άνθρωπο λιπόθυμο κι όμως συνέχισαν να τον χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος. Τους παρακαλέσαμε να σταματήσουν, αλλά αυτοί συνέχισαν. Έχω 20 χρόνια στα γήπεδα και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία και σήμερα όλος ο κόσμος θα δει αυτές τις σκηνές. Είναι απάνθρωπο!».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.