Διοργανώνεται σήμερα και αύριο
Συνέδριο για... γέλια στο ΑΠΘ!Η επιστημονική προέλευση του γέλιου και του χιούμορ θα βρεθεί στο επίκεντρο συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 18.15, στο ΚΕΔΕΑ.

Από τον εγκέφαλο και την καταγωγή του γέλιου έως το χιούμορ στην εποχή της κρίσης, το συνέδριο ευελπιστεί να δώσει την ευκαιρία να συζητηθούν επιστημονικές απόψεις για την προέλευση, τη φύση και το ρόλο του γέλιου στην ανθρώπινη ζωή.

Δεκατρείς επιστήμονες, καταξιωμένοι ερευνητές και νέες φωνές, συναντιούνται και παρουσιάζουν τη δουλειά τους πάνω σε αυτήν την παράξενη αλλά και τόσο αναζωογονητική ανθρώπινη συνήθεια.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη φοιτητική πρωτοβουλία διεπιστημονικών δράσεων. Η ομάδα αποτελείται από φοιτητές του Α.Π.Θ. και αποσκοπεί στη διοργάνωση συνεδρίων σε ζητήματα που βρίσκονται στο κέντρο του προβληματισμού και του ενδιαφέροντος των νέων.

«Επιχειρούμε μια φοιτητική δραστηριοποίηση με στόχο τη γνώση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, μια απόπειρα συσχέτισής μας με την υπόλοιπη ακαδημαϊκή κοινότητα, μέσα από κοινές δράσεις» υποστηρίζουν οι διοργανωτές.

seleo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.