Βεβήλωσαν το μνημείο της «Θύρας 7» στο «Καραϊσκάκη»

Οριστικά χωρίς Μήτρογλου απέναντι στην ΆντερλεχτΟριστικά χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστεί απέναντι στην Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός, αφού όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο έλληνας επιθετικός έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου και ρήξη έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έναν μήνα.

Ο φορ των Ερυθρόλευκων τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Πέμπτη υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν θετικά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο «πιστολέρο» να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών στις αρχές του νέου έτους, μια και υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη», τα εκτός έδρας με Άρη και Απόλλωνα, καθώς και τον «τελικό» με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, που θα κρίνει εάν οι «ερυθρόλευκοι» θα προκριθούν στην φάση των «16» ή θα συνεχίσουν στο Europa League.

Βεβήλωσαν το μνημείο της «Θύρας 7»

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι βρέθηκαν όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες στον χώρο του μνημείου της «Θύρας 7» στο Καραϊσκάκη τις πρώτες πρωινές ώρες και αποπειράθηκαν να του επιφέρουν φθορές αλλά και να πάρουν αντικείμενα και κασκόλ από εκεί.

Όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός -που επιβεβαίωσε το γεγονός- τα συγκεκριμένα άτομα έχουν ήδη συλληφθεί για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Newsroom ΔΟΛ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.