Δημοπρασία έγινε στην Καλιφόρνια με έπαθλο τον ιατρικό φάκελο με τις αισθητικές επεμβάσεις της Μέριλιν Μονρόε.

Ο φάκελος πωλήθηκε έναντι 25 χιλιάδων 600 δολαρίων (25.600) , αφού αυτός αποδεικνύει ότι το πάλαι ποτέ σύμβολο του σεξ είχε υποβληθεί σε δύο αισθητικές επεμβάσεις.

Φαίνεται, λοιπόν, από τις ακτινογραφίες του προσώπου της, ότι πρωταγωνίστρια της ταινίας “Μερικοί το προτιμούν καυτό” είχε κάνει πλαστική στο πηγούνι και τη μύτη, όταν ήταν 24 ετών, ενώ το 1957 είχε μια εξωμήτρια κύηση!

Ωστόσο, στο φάκελο δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για συνθήκες του θανάτου της, που παραμένουν αναπάντητες μέχρι και σήμερα, αφού η Μέριλιν-να θυμίσουμε- βρέθηκε νεκρή στα 36 της χρόνια,από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Στη δημοπρασία, η οποία οργανώθηκε από τον οίκο “Julien’s”, πουλήθηκαν επίσης ένα φουστάνι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα έναντι 75.000 δολαρίων, μια βαλίτσα της Γκρέτα Γκάρμπο που έφτασε να πιάσει 12.500 δολάρια, αλλά και το νυφικό που φορούσε η Τζούλι Άντριους στην ταινία “Η μελωδία της ευτυχίας” που πουλήθηκε έναντι 22χιλιαδων 500δολαρίων.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.