Νίκησε 2-0 σετ τον Ναδάλ

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε ξανά τον τελικό του ATP στο ΛονδίνοΟ Νόβακ Τζόκοβιτς διατήρησε τα σκήπτρα, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τρίτη στην καριέρα του τον τελικό του ATP World Tour Series στο Λονδίνο.

Ο Σέρβος τενίσας επικράτησε του Ισπανού Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στο «02 Arena», σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά.

Ο Τζόκοβιτς μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με δύο μπρέικ έφτασε στο 3-0 για να… ξυπνήσει λίγο αργά όμως ο Ναδάλ που τελικά έχασε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Ναδάλ μπήκε καλά υπερασπιζόμενος το σερβίς του αλλά ο Τζόκοβιτς πήρε δύο διαδοχικά γκέιμς φτάνοντας στο μπρέικ το οποίο τον οδήγησε σε προβάδισμα 3-1 μετά το δικό του σερβίς. Ο Ναδάλ μείωσε σε 3-2, ο Νόλε έφτασε στο 5-3 με τον Ναδάλ απλώς να μειώνει σε 5-4 και τον Τζόκοβιτς να πανηγυρίζει στο τέλος της αναμέτρησης την τρίτη κούπα του σε τελικό ATP.

Με αυτό το τουρνουά, το μοναδικό που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Ναδάλ, ολοκληρώθηκε η χρονιά, με τον Ισπανό ωστόσο να επιστρέφει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.