Με «δώρα» από Σηφάκη και Φυτανίδη ο Πανιώνιος νίκησε τον ΑτρόμητοΤην τέταρτη εφετινή του νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος στο πλαίσιο της 11ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου και πήραν βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τα τέρματα της ομάδας του Παντελή σημείωσαν οι Γιάννου (5′) και Αραβίδης (38′ με πέναλτι). Για τον Ατρόμητο, ο οποίος παρά την ήττα παρέμεινε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, σκόραρε ο Δημούτσος στο 70′.

Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να προηγηθεί πριν καν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, όταν ο Ναπολεόνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά την ασίστ του Παπαδόπουλου, όμως το διαγώνιο σουτ του μέσα από την περιοχή έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Αντ’ αυτού, στο 5ο λεπτό, ο Γιάννου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σηφάκη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανιωνίου (1-0). Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Γιάννου τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, προήλθε και το δεύτερο τέρμα του Πανιωνίου.

Ο Μενδρινός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φυτανίδης έδιωξε με το χέρι. Ο Δασκαλόπουλος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Αραβίδης με ψύχραιμη εκτέλεση στην αριστερή γωνία, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σηφάκη (2-0).

Ο Ατρόμητος πίεσε για να μειώσει το σκορ και τα κατάφερε στο 70ό λεπτό όταν η μπάλα από το ασύλληπτο σουτ του Δημούτσου χτύπησε στο σώμα του Αυλωνίτη και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου (2-1). Επτά λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος «άγγιξε» την ισοφάριση όμως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προ κενής εστίας έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος – Ατρόμητος για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητές: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Κίτρινες: Μενδρινός, Μητρόπουλος, Κουλουχέρης, Καμπάνταης, Αυλωνίτης – Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπρίτο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (87′ Παντίδος), Κούρντι, Μητρόπουλος, Αραβίδης (72′ Καλτσάς), Γιάννου, Μενδρινός (78′ Καπάνταης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (83′ Καραμάνος), Φυτανίδης (57′ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Καραγκούνης (39′ Μπρίτο), Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.