Αντίστροφη μέτρηση

Και τώρα οι δυο τους στη ΛεωφόροΗ αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι «αιωνίων» ξεκίνησε. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, πήραν το εισιτήριο για τη συνέχεια και πλέον Γιάννη Αναστασίου και Μίτσελ επικεντρώνονται στο ντέρμπι του Σαββάτου στη Λεωφόρο.

Οι στόχοι σίγουρα είναι διαφορετικοί για τις δύο ομάδες, ωστόσο το γόητρο αποτελεί σε αυτά τα ματς πάντα το μεγαλύτερο κίνητρο για τους δύο μονομάχους.

Για τους ερυθρόλευκους ξεκινάει μία πολύ σημαντική εβδομάδα, καθώς εκτός του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα, υπάρχει και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας είναι η νίκη και στα τρία παιχνίδια, ώστε να συνεχίσουν απτόητοι την πορεία τους και στις δύο διοργανώσεις.

Ο ισπανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του (εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Ολαϊτάν) και να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για το πως θα διαχειριστεί το ρόστερ ώστε να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό φρέσκο και στα τρία ντέρμπι.

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου με τους παίκτες του σε πολύ καλή ψυχολογία και χωρίς απουσίες θα προσπαθήσει φυσικά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα αλλά και την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των επιθετικών του Μπεργκ και Φιγκερόα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.