Θέλει το τρία στα τρία κόντρα στη Μπάγερν ο ΟλυμπιακόςTo αήττητο θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ σήμερα (21:15 Novasports 3) κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, που επίσης δεν έχει γνωρίσει ήττα.

Η γερμανική ομάδα δεν είναι εύκολη αντίπαλος καθώς έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του, η οποία εξελίχθηκε μετ’ εμποδίων στο φαληρικό στάδιο.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου έχει τεθεί εκτός μάχης εξαιτίας διπλού κατάγματος στη μύτη, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει σε αγωνιστικό επίπεδο. Εκτός αποστολής από το σημερινό (31/10) ματς θα είναι και ο 18άχρονος Κύπριος Ανδρέας Χριστοδούλου.

Αντίθετα, ο 48άχρονος τεχνικός θα έχει ύστερα από καιρό στη διάθεσή του το Μίρσα Μπέγκιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στη μέση και παρότι δεν είναι 100% έτοιμος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

Αναφορικά με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, που προέρχεται από ελαφρά θλάση στο μακρό πελματικό μυ, συγκεντρώνει πλέον αυξημένες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στη 12άδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ταχεία αποκατάσταση και σήμερα το πρωί (31/10) θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Εφόσον τα καταφέρει δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο βραδινό παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.