Με 14 ψήφους υπέρ το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής ψήφισε τη διάταξη που προβλέπει ποινή για τις ομάδες, εφόσον ο ιδιοκτήτης τους έχει σχέση με κάποιο “Μέσο” που κάνει “δυσφημιστικά σχόλια” για το πρωτάθλημα.

Για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας έβγαλε ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σχολιασμό πριν λάβει τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης και διαβεβαιώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό επί των σημερινών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας πριν λάβει αποτύπωση των τηρουμένων πρακτικών. Ο Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου”.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.