Αστυνομικές ειδήσεις

Εκλεψαν κοσμήματα 1 εκατ. ευρώ από σπίτι υποψήφιας βουλευτού Χρυσά κοσμήματα, μαργαριταρένια περιδέραια και χρυσά ρολόγια, συνολικής αξίας περίπου 1 εκατ. ευρώ άρπαξαν άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι της υποψήφιας βουλευτού με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Σπυριδούλας Αναγνωστοπούλου, στο Μιντιλόγλι Πατρών.

Οι δράστες αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο.

Δεν τα κατάφεραν και έτσι το σήκωσαν στα χέρια και το πέταξαν από το μπαλκόνι στο έδαφος όπου βρέθηκε μια μεγάλη λακκούβα.

Στη συνέχεια, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο που διέθεταν και εξαφανίστηκαν. Οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι κακοποιοί ήταν τουλάχιστον τέσσερις και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους.

Προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη

Σε τρεις προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στην Πιερία προχώρησε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι η αστυνομία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου

Όπως αναφέρουν, τα τρία άτομα κατέθεσαν στεφάνι για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, η αστυνομία το έκανε στην άκρη με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των Χρυσαυγιτών.

Όταν πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.