«Απογείωση» Ατρομήτου μέσα στην απότομα... προσγειωμένη ΞάνθηΜε εντυπωσιακό τρόπο πέρασε ο Ατρόμητος από την έδρα της Ξάνθης, καθώς τη νίκησε με 2-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το σκορ άνοιξε στο 12ο ο Ναπολεόνι, ενώ ο Παπαδόπουλος στο 44΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κόντρα στην Ξάνθη που προσγειώθηκε απότομα μετά την πεντάρα που έριξε την περασμένη αγωνιστική στην Καλλονή (μέσα στο ουδέτερο Βικελίδης).

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ατρόμητο, που έδειχνε πολύ διαβασμένος απέναντι στο παιχνίδι των γηπεδούχων. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό, όταν μετά από μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Ναπολεόνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έφτασε απέναντι από τον Ζαρόπουλο που βρισκόταν εκτός θέσης και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και έχασαν νέα καλή ευκαιρία στο 29΄, όταν μετά από πάσα του Παπαδόπουλου και πάλι στον Ναπολεόνι, ο τελευταίος έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Ζαρόπουλος απέκρουσε με τα δάχτυλα σε κόρνερ! Με ιδανικό τρόπο έκλεισε και το ημίχρονο ο Ατρόμητος, αφού στο 44΄ μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες από δεξιά, ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά, νίκησε τον Ζαρόπουλο για το 2-0.

Η μοναδική καλή φάση της ακριτικής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 34΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και αυτό δεν επέτρεπε στην Ξάνθη να δημιουργήσει ευκαιρίες για να μειώσει και ενδεχομένως να ισοφαρίσει το ματς. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 63΄, όταν ο Σολτάνι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, πλάσαρε από κοντά τον Σηφάκη, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απέκρουσε και η μπάλα -αφού κόντραρε ξανά στον μεσοεπιθετικό της Ξάνθης- έφυγε άουτ.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη – Ατρόμητος για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σολάρι, Σολτάνι, Φλίσκας, Μάνταλος – Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Μπρίτο

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Παΐτο, Βάλλας (70΄ Χοσέμι), Γούτας, Μπαξεβανίδης, Ντιέ (75΄ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Σολτάνι, Σουάρεθ (46΄ Μάνταλος), Κάλβο, Σολάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (81΄ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες (90΄+ Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι (65΄ Καραγκούνης).

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.