Μαθητές Νηπιαγωγείου στα Τρίκαλα κάνουν διάλλειμα σε …νεκροταφείο Χωρίς περίφραξη βρίσκεται το Νηπιαγωγείο του Πύργου στα Τρίκαλα παρά το διαχρονικό αίτημα των γονέων των μαθητών.

Ο χώρος του Νηπιαγωγείου, είναι ενοποιημένος με τον αύλειο χώρο της Εκκλησίας αλλά και με το …νεκροταφείο του Πύργου.

Οι μικροί μαθητές στα διαλλείματα και στο πλαίσιο της …εξερεύνησης, ουκ ολίγες φορές βρίσκονται στα… μνήματα, ενώ εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη περίφραξης της αυλής του σχολείου, ξεφεύγουν μακριά από τον σχολικό χώρο και η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη καθώς βρίσκουν πόρτες ανοιχτές.

Εξάλλου πώς να …αντισταθούν στο να διασχίσουν δρόμο κυκλοφορίας οχημάτων αρκεί να μεταβούν στην γειτονική παιδική χαρά που είναι δίπλα στο ποτάμι.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ασφαλείας για τα παιδιά και επίσης όποιος εξωσχολικός θέλει μπορεί να βρεθεί δίπλα στα παιδιά από πολλές αφύλακτες πλευρές. Ζητάμε χρόνια τώρα μια στοιχειώδη περίφραξη, αναγκαστήκαμε να πάρουμε προσφορές από κατασκευαστές, αλλά δεν προχώρησε η Δημοτική Αρχή παρούσα και παρελθούσα στην περίφραξη του χώρου», διαμαρτύρονται οι γονείς των μαθητών.

«Την άλλη εβδομάδα το πρόβλημα θα επιλυθεί με κατασκευή περίφραξης», δηλώνει κατηγορηματικά στο trikalanews.gr η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Τρικκαίων Βάσω Κάκλα.

Οπότε ανανεώνουμε το …ραντεβού για νέο ρεπορτάζ σε μια εβδομάδα…

Ελισάβετ Παπανικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.