Τα έκανε όλα μόνος τουΙσόπαλοι, 1-1, ήρθαν στη Ριζούπολη Απόλλων και Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους πήραν το προβάδισμα με τον Μπόγιοβιτς στο 7ο λεπτό να στέλνει άθελά του τη μπάλα στην εστία της ομάδα του. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο για την ομάδα του Αγρινίου που «στρίμωξε» για τα καλά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Μελισσά στο 74’.

Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, που προδόθηκε από το την… τύχη του Μελισσά, ωστόσο, έλειψαν σημαντικά οι επιθετικές πρωτοβουλίες γεγονός που οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στην απουσία του Αντώνη Πετρόπουλου από την κορυφή της επίθεσης.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός, που άργησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και μείωσε τις πιθανότητές του να «δραπετεύσει» με το τρίποντο της νίκης από τη Ριζούπολη.

Το ματς:

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Απόλλωνα που βρέθηκε μπροστά σε σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς στο 7ο λεπτό και έγινε με το «καλησπέρα» το αφεντικό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι αφού πήραν προβάδισμα προσπάθησαν να θωρακίσουν την άμυνα τους προκειμένου να «διαφυλάξουν» το… απρόσμενο δώρο. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε να επιτεθεί από τα άκρα όμως δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει «ρήγματα».

Μετά το πρώτο 25λεπτο, Σφακιανάκης και Γκάλο ανέβασαν ρυθμό στον άξονα και πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να κλειστεί στην περιοχή της. Εκεί ανέλαβε σειρά ο Τζόρβας, ο οποίος με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις δεν επέτρεψε στους Καμαρά και Κούσα να ισοφαρίσουν. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Απόλλων ισορρόπησε και πάλι, όμως ήταν αδύνατο να απειλήσει στις αντεπιθέσεις καθώς Φαρινόλα και Τσοκάνης υστερούσαν σημαντικά σε ταχύτητα.

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, με την είσοδο και του Θεοδωρίδη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να βρει «κενά» στη μαζική άμυνα των γηπεδούχων. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Απόλλων κέρδισε μέτρα στον χώρο του κέντρο και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις την εστία του Ράφαελ.

Τελικά ενώ ο Απόλλων έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, την «πλήρωσε» σε μια ανύποπτη φάση όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν ωραία την αντίπαλη άμυνα και με σέντρα του Μελισσά έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα στο 74’. Στο τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες έδειξαν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εξέλιξης του ματς.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Απόλλων – Παναιτωλικός για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:
Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κόρμπος (79’ Ζουέλα), Καμαρά, Γκουέλα, Τσοκάνης (65’ Μπάρκογλου), Διαμαντής (52’ Έγκον), Φαρινόλα

Στον πάγκο: Γουμαγιάς, Αργυρόπουλος, Βέρτζος, Μίνγκας

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (87’ Καλογέρης), Μελισσάς, Γοδόι (60’ Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (46’ Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κάλι, Ιωάννου, Γκόλιας

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.