Με το δεξί επέστρεψε στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε άνετα εντός έδρας του Λεβαδειακού με σκορ 3-0, στο παιχνίδι που άνοιγε την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι χάρη σε δύο τέρματα από φάσεις«καρμπόν». Πρώτα ο Ιγκλέσιας στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες και δύο λεπτά αργότερα (14’) ήταν η σειρά του Λαζαρίδη να μετατρέψει σε ασίστ την εκτέλεση του Αργεντινού και με τον ίδιο τρόπο να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στην εστία του τερματοφύλακα των Βοιωτών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, ενώ η παρουσία του Γρηγόρη Φαράντου ως υπηρεσιακού στον πάγκο τους δεν τους βοήθησε. Χαρακτηριστικό της εικόνας του Λεβαδειακού, είναι ότι δημιούργησε την πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 56’ (σουτ του Μάντζιου) ενώ ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει σε επικίνδυνα επίπεδα αν οι Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες ο Ιταλός κατάφερε να βρει δίχτυα στο 76’ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Έτσι, οι Περιστεριώτες έπιασαν την 3η θέση με 14 βαθμούς ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στους 8 και την 11η.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Λεβαδειακός για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (77’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες (84’ Καραμάνος), Δημούτσος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (70’ Μπρίτο)

Στον πάγκο: Τσενάμο, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου

Λεβαδειακός (Γρηγόρης Φαράντος): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Μάγκας, Λυκογιάννης (67’ Νικολακάκης), Μανόλο, Λαμπρόπουλος, Κονέ, Ορτέγκα (45’ Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος, Κάντζι (81’ Βασιλείου)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πετράτσι, Γεωργίου, Γιάντσης

Διαιτητής: Γ. Κύζας

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.